<< Vorige - Volgende >>


3D Puzzel Statue of Liberty (mini)Klik op onderstaande afbeelding(en) voor een grotere weergave.


3D Puzzel Statue of Liberty (mini)


€ 4.50
The Statue of Liberty, ook bekend als Het Vrijheidsbeeld, in New York staat symbool voor het welkom heten van iedereen: terugkerende Amerikanen, gasten en immigranten. Het 46 meter hoge beeld (93 meter als de sokkel wordt meegerekend) met een gewicht van 225 ton was een geschenk van Frankrijk, ter ere van het eeuwfeest van de Onafhankelijkheidsverklaring en als teken van vriendschap. Op de plaquette in haar linkerhand staat "JULY IV MDCCLXXVI", de datum (4 juli 1776) van de onafhankelijkheidsverklaring.
Deze 3D puzzel kan je eindeloos opnieuw maken en weer afbreken zonder het gebruik van een schaar of lijm! De puzzelstukjes zijn gemaakt van schuimstof welke aan 2 zijden zijn beplakt met papier. Hierop zijn vervolgens de afbeeldingen gedrukt. Door het gebruik van schuimstof zullen de puzzelstukjes minder snel breken of kapot gaan.
Deze driedimensionale puzzel is niet alleen leuk om te maken maar ook heel leerzaam. Het puzzelen is goed voor het ruimtelijke inzicht en leert het kind ondertussen spelenderwijs welke wereldberoemde gebouwen er zijn en waar op de wereld ze staan.

Afmetingen: 16,5 x 18 x 21 cm
Niveau: 22 puzzelstukjes
Leeftijd: vanaf 6 jaarAndere klanten kochten ook: