Verzendkosten


Gratis bezorgen in Leiden: Bestellingen met een afleveradres in Leiden worden gratis door ons bezorgd!

Verzendkosten rest van Nederland: Indien mogelijk zullen we je bestelling als brievenbuszending versturen. Hiermee houden we de verzendkosten voor je zo laag mogelijk. Briefpost wordt door ons altijd met PostNL verstuurd. Voor briefpost zijn de verzendkosten € 2,92. Als blijkt dat er een lager tarief kan worden gefrankeerd dan storten wij het verschil terug op de rekening van de koper. Voor pakketzendingen kun je kiezen uit verzending met DHL of met PostNL. De verzendkosten van een pakket met DHL zijn € 4,95. Een pakketzending met PostNL kost € 6,95. Voor bestellingen boven € 50,00 is het verzenden binnen Nederland gratis!

Verzendkosten België: Indien mogelijk zullen we je bestelling als brievenbuszending versturen. Hiermee houden we de verzendkosten voor je zo laag mogelijk. Voor briefpost zijn de verzendkosten € 6,25, een pakketzending kost € 9,00. Voor bestellingen boven € 65,00 is het verzenden naar België gratis!

Verzendkosten buiten Nederland en België: Wanneer je je bestelling buiten Nederland en België wilt laten afleveren, zoeken wij de beste wijze van verzenden voor je uit. We informeren je dan over de verzendmogelijkheden en de daaraan verbonden kosten.

Afhalen: Je kunt er voor kiezen om je bestelling bij ons in Leiden af te halen. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.